Neskončna božanska energija

22.1_NESKONCNA BOZANSKA ENERGIJA
22.4_NESKONCNA BOZANSKA ENERGIJA

Neskončna božanska energija

Energijska podlaga

27.60 

Želite polepšati dom, ga narediti lepšega, prijetnejšega, s pozitivnimi vibracijami? Želite ustvariti svojo oazo miru? Morda potrebujete lepo in izvirno darilo? Motiv lahko obesite na steno kot sliko, lahko pa ga uporabite kot energijsko podlago ali samo kot lep dodatek, ki popestri vaš dom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9113 Kategorija:

Zgodba izdelka

Nosilni motiv slike je simbol svete geometrije, ki predstavlja temeljne oblike vesolja. Sestavljajo ga krogi, ki tvorijo osmice, le–te pa predstavljajo neskončnost. Vse, kar obstaja, je narejeno po principu svete geometrije – od najmanjšega atomskega delca do osončij in galaksij. Podlaga z ‘žarki’ nam daje občutek gibanja skozi univerzum, neskončen vir energije. Njena smaragdno zelena barva v nas vzbuja ravnotežje in harmonijo. Obnavlja in vrača energijo. Je zavetišče pri vsakdanjih obremenitvah sodobnega življenja in nam ponovno vrača občutek dobrega počutja. Je čustveno pozitivna barva. Pogled na sliko nas pomirja, prinaša nam mir in ravnotežje. Na nas deluje zdravilno, terapevtsko.

Motiv je primeren za kotičke za meditiranje, dnevne sobe, spalnice, pa tudi prostore, kjer je veliko živčnosti saj na nas deluje pomirjevalno, sproščujoče. Motiv lahko postavite na razne površine (mizice, police, …) kot energijsko podlago. Nanj pa postavite kozarec ali vrč z vodo. Lahko je tudi del ‘oltarja’ pri mediaciji. S stopanjem na podlago se energijsko polnimo. Uokvirjenega imamo kot sliko na steni.

Po dogovoru je možen večji format slike.

 

Velikost motiva: 300 mm x 300 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Neskončna božanska energija”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila