Navdih Angelov

navdih angelov copy

Navdih Angelov

33.00 

Nal’s magic je ekskluzivna linija ročno narejenih in blagoslovljenih esenc našega jasnovidca in maga Nala. Vsako esenco zate tudi aktivira. Ko potrebuješ kanček utehe, ljubeč objem ali podporo, se obdaj z esenco ljubezni dragih angelov. Njihova ljubezen te bo potolažila in spodbudila, da zaupaš življenju. Vonj sandalovine bo navdihnil tvoje ljubeče srce, da zasveti v močnem sijaju čiste ljubezni.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Počisti

Zgodba izdelka

Predstavljaj si, da imaš to možnost, da lahko vprašaš po nadnaravnem? Imaš izzive in se obračaš na življenje po odgovore? V kolikor iščeš odgovore, obstaja glas, ki je vedno pripravljen slišati tvoje prošnje. Ta glas prinaša radost v vsako srce, ki ga pokliče. V njem se pretaka vsa modrost, svetloba, ljubezen, tolažba in navdih življenja. Za tem glasom stoji zbor angelov, ki bodo s svojo ljubeznijo razblinili vsako uganko pred katero se najdeš. Čuten, topel vonj te esence bogati vonj sandalovine, nežno te bo objel, navdihnil tvoje srce, spodbudil željo po uspehu in ti razkril tančice odra življenja. To je tvoj oder.

 


UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Podrobnosti

Volumen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Navdih Angelov”

V košarico ste dodali: