Naravni Ametistov sij

ametist

Naravni Ametistov sij

kristal zaščite

8.00 

Ametist je kristal, ki s svojim vijoličnim alkimističnim nabojem izjemno močno prevaja zaščitne energije, ter tako ščiti in uravnoveša pomembna področja tvojega življenja.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19101 Kategorija:
Dolžina: 3-5cm

Zgodba izdelka

Surovi mineralni kristali naravnega izvora so darila matere zemlje. Ljudje jih že stoletja cenijo kot zdravilne prijatelje. Naravni minerali so tudi močni Feng Shui dvigovalci energije. Že dolgo se ve, da kristali (fosilizirani minerali) vsebujejo več zdravilnih lastnosti. Zdi se, da je seznam neskončen, od vnosa duševnega miru do boja proti težkim čustvom. Uporabljali so jih tudi v starodavnih oblikah alternativne medicine in duhovni modreci za uravnovešanje telesnih čaker. In zdaj postaja uporaba kristalov kot učinkovite oblike samo podpore neverjetno priljubljena.

Ametist, ta čudovit kristal magov. Ko se blešči v sončni ali lunini svetlobi se zdi, da je vesolje vanj ujelo najlepše vijolične odtenke. A ta kristal je poseben. Kajti njegova eterična struktura omogoča prevajanje najčistejših nebeških energij. Ametist je kristal, ki s svojim vijoličnim alkimističnim nabojem izjemno močno prevaja zaščitne energije, ter tako ščiti in uravnoveša pomembna področja tvojega življenja. Ta kamen starodavnih magov in čarovnikov je tako poleg močnih sposobnosti prevajanja visokih energij, primeren tudi za odpravljanje stresa, umirjanje mentala in čustev. Pa naj prinese v tvoje življenje harmonijo, katero si zaslužiš. Dovolj je, da ga imaš nekje blizu sebe. Tvoja bližina je zanj namreč znak, da te podpre.

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal. ”

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 3-5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Naravni Ametistov sij”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila