Nadangel Gabriel: VAROVANJE OTROK IN NAVDIHI

Svečka Gabriel
Svečka Gabriel

Nadangel Gabriel: VAROVANJE OTROK IN NAVDIHI

25.00 

Ljubiti otroka je najčistejša oblika ljubezni na planetu. Ljubiti svojega otroka ali svojega notranjega otroka. Oba tako zelo pomembna. Zato si seveda želiš, da sta ta dva otroka varna. Ljubljena. Podprta. Zaupaj to sveto nalogo nadangel Gabriel, ki bo s svetlobo obdajala to namero. To svečko izbereš tudi, če potrebuješ skanalizirati besede, ki bodo dosegle pozitivni namen v svetu. Nadangel Gabriel je namreč tudi zaveznica pisane besede. Njena energija te bo umirila, a hkrati očarala. Svečka se ponaša z lepim vonjem fig.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: WLSoyC-11 Kategoriji: ,
Dolžina: 8cm
Širina: 7cm
Višina: 7cm

Zgodba izdelka

Energijske svečke niso navadne svečke. Ko jih enkrat primeš v roke, ko enkrat začutiš njihovo avro … se ti to potrdi. Angelska svečka, ki te kliče, je nastala kot velika ljubezen Angelske terapevtke in glasnice, Cristy Žmahar. Njeni tečaji z Angeli spreminjajo življenja in Angeli so močno prisotni na njih. Tako se je s strani Angelov pojavila tudi Angelska asistenca v obliki sveče. Zakaj? Angeli lahko močno prevajajo svojo energijo preko ognja. Njihova zavest je “zgrajena” iz hladnega plamena (zato te velikokrat zazebe, ko pridejo v prostor Angeli), katero nato združujejo z zemeljskim ognjem. Ko taki svečki dodaš močno kanalizirano aktivacijo, dobiš izjemno energijsko pomočnico, ki ti prinaša tisto, na kar je svečka iniciirana. Dodaš ji le še ščepec svojega zaupanja … in Angelska čarovnija je rojena. Poleg svečke prejmeš spisano aktivacijo, ki ti pomaga sprejeti njeno primarno energijo. Nato pa le opazuj, kako bo ta svečka postala izjemen Angelski portal … v tvoji bližini. In Angeli so povsod … več kot dobrodošli.

Svečka je narejena iz sojinega voska, Naravi in živalim prijazna, gori pa približno 35 ur. Ko se jo prižiga, je priporočljivo, da spremljaš Angelske znake in sporočila, saj se le-ta rada pojavljajo.

Podrobnosti

Dimenzije 8 × 7 × 7 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Nadangel Gabriel: VAROVANJE OTROK IN NAVDIHI”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila