10.1_MULADHARA
10.3_MULADHARA

Muladhara

Energijska slika

61.60 

Želite polepšati dom, ga narediti lepšega, prijetnejšega, s pozitivnimi vibracijami? Želite ustvariti svojo oazo miru? Morda potrebujete lepo in izvirno darilo?

Slika v prostoru pritegne pozornost, daje edinstveno vzdušje in osebni pečat prostoru.

Slika je natisnjena na papir, zaščitena s steklom in uokvirjena.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9111 Kategorija:

Zgodba izdelka

Abstraktna slika predstavlja 1. energijsko točko – korensko čakro (sanskrtsko: MULADHARA) in povezanost z materjo zemljo. Ta vrtinec/središče energijsko vpliva na dinamiko naših vzorcev preživetja, generacijskih vzorcev, denarja, hrane. Opredeljuje zdravje ter občutke uravnoteženosti in prizemljenosti v tem svetu. Na ‘križišču’ energijskih tokov je Merkaba – element svete geometrije, ki predstavlja temeljne oblike Vesolja. Vse, kar obstaja, je narejeno po načelu svete geometrije – od najmanjšega atomskega delca do osončij in galaksij.

V prevodu Merkaba pomeni vozilo oziroma kočijo, ki pomaga umu, telesu in duhu, da doživi druge ravni resničnosti. Poveže ga z višjim potencialom zavedanja in obnovi spomin na neskončne možnosti našega vedenja, da lahko ustvarimo kar koli in vse znotraj nas samih.

Pogled na sliko nas energijsko polni ter spodbuja razmišljanje o nas samih in univerzumu. Lahko jo uporabljamo za meditacije, splošni dvig energijskega stanja in zavesti, podporo svojim projektom …

Slika je primerna za dnevne sobe, kotičke za meditiranje, kot tudi za spalnice. Ravno tako je primerna za pisarne, sprejemnice in druge poslovne ali javne prostore.

Po dogovoru je možen večji format slike.

 

Velikost motiva: 300 mm x 300 mm

Velikost slike z okvirjem: 417 mm x 516 mm

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Muladhara”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila