Motivacijski DUMORTIERIT

P1020153

Motivacijski DUMORTIERIT

Modra energija

8.00 

Modra energija, tako polna podporne energije za avro in mental. Čisti tvojo avro in ti vliva moči za povsem drugačno in bolj odločno delovanje. Dumortierit naj bi se vedno znal povezati z inteligenco in modrostjo tvojega višjega jaza, zato te bo rad vodil po poteh življenjskega poslanstva. Aktivira čakro tretjega očesa in vse z njo povezane lastnosti. Vzemi ga s seboj, ko si želiš motivacije in manifestacijsko pozitivnega delovanja. Dobro se bo počutil, če bo veliko ob tebi.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19067 Kategorija:
Dolžina: 4-8cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 4-8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Motivacijski DUMORTIERIT”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila