Mistični sanjač

Mystic-dreamer
Mystic-dreamer-1

Mistični sanjač

duhovno popotovanje

35.00 

Karte “Mistični sanjač” te vodijo po poteh tradicionalnega, oz. modernega intuitivnega branja energij. S podrobnimi prikazi in razlagami jasno sporočajo odgovore in te tako čudovito podprejo.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1136 Kategoriji: ,
Dolžina: 22.86cm
Širina: 15.24cm

Zgodba izdelka

Te karte prinašajo jasne interpretacije vsakega odgovora, ki se zgodi kot posledica postavljenega vprašanja. Za svojega bralca tako ustvarijo čudovito duhovno popotovanje, na katerem razkrivajo tančice skrivnosti, informacije iz vesoljnih sfer, in mnoge druge uvide, ki jih potrebuje za svoje razumevanje. Te karte so odlično orodje za celostno branje energije človeka, ali pa samo za uvid v dotično situacijo.

Komplet je sestavljen iz 78 kart, izmed katerih je vsaka unikatna. Poleg kart pa je tukaj še knjiga, ki na 240 straneh podrobno opisuje delovanje kart, njihove interpretacije in dodatne uvide.

Podrobnosti

Dimenzije 22.86 × 15.24 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Mistični sanjač”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila