Mini Sveti les

Palo-santo-mini

Mini Sveti les

Hitra energijska zaščita

1.50 

To so palčke, ki prinašajo hitro energijsko zaščito. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo za energijsko čiščenje prostora. Vonj Palo Santa je izjemno prijeten in ima bogato, duhovno aromo južne Amerike. Vonj spominja na sladkobni les.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1241 Kategorija:
Dolžina: 12cm

Zgodba izdelka

Palo Santo ali tako imenovani Sveti Les. In tudi je svet. Les
Palo Santa prihaja kot darilo tega svetega drevesa, katerega poznajo vsi modri šamani in zdravilci. Že zelo dolgo se ta les uporablja za odpravljanje še tako negativnih in težkih energij. Resnično je ni “sence”, s katero ne bi mogel opraviti ta naravni čudodelec. Je tvoj idealni izbor, v kolikor čutiš, da je tvoj bivalni prostor napolnjen z negativo, v kolikor ne moreš spati ali pa prihaja do nesoglasij med ljubljenimi osebami. Le uporabi te palčke in izvedi priloženi obred … in negativa bo pobrala šila in kopita. Te palčke so iniciriane za zaščito tvojega doma, za celotno zaščito pa izberi palčke z nazivom “Aura Palo Santa”

To so palčke, ki prinašajo hitro energijsko zaščito. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo za energijsko čiščenje prostora in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom. Vonj Palo Santa je izjemno prijeten in ima bogato, duhovno aromo južne Amerike. Vonj spominja na sladkobni les.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Dimenzije 12 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Mini Sveti les”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila