Mini Angelski vdih

Angel-breath-mini

Mini Angelski vdih

Mini novi začetki

1.50 

To so mini palčke za hitro podporo, ki prinašajo intervencijo Angelov za nove začetke po preizkušnjah. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Angelskih, pozitivnih intervencij. Ponašajo se s čudovitim, nebeških vonjem svežine in sladkobe, ki te ponese v svet zaupanja in domišljije.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1239 Kategorija:
Dolžina: 12cm

Zgodba izdelka

Se spomniš, kako si v preteklosti preživel(-a) stvari, za katere si mislil(-a), da te bodo »pokončale«? Ko se ti je zdelo, da je konec vsega? A je minilo. Prišli so boljši dnevi. Bolečina se umakne. Vedno znova. Včasih si rečeš, da je še dobro, da je bilo tako. Včasih se celo nasmejiš nečemu, kar je nekoč rojevalo le solze. Pogostokrat je bolečina najmočnejša, tik preden se vse čudežno obrne na bolje. Zakaj vse to doživiš? Da spoznavaš svoje vrednote, želje, cilje, sanje … in sebe. Zato verjemi, da je v vsaki preizkušnji prisotno Božje varovanje, ki te ne bo nikoli pustilo na cedilu. Kmalu bo vse bolje. Angeli ti bodo prinesli nov VDIH.

To so mini palčke za hitro podporo, ki prinašajo intervencijo Angelov za nove začetke po preizkušnjah. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Angelskih, pozitivnih intervencij in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.. Ponašajo se s čudovitim, nebeških vonjem svežine in sladkobe, ki te ponese v svet zaupanja in domišljije.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Dimenzije 12 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Mini Angelski vdih”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila