Mihaelov obesek iz orgonita

obesek 1

Mihaelov obesek iz orgonita

zaščitna moč

24.99 

Ko te zaščiti moč nadangela Mihaela … na prav poseben način. Ko si izbere za pomočnika … orgonit! Beseda “ORGON” pomeni življenjsko energijo in ker so obeski iz orgonita narejeni iz kristala in kovine, odbijajo izjemno veliko energijsko škodljivih vplivov, hkrati pa odbijajo tudi elektromagnetsko sevanje.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1403 Kategoriji: ,

Zgodba izdelka

Zakaj je ta obesek poseben? Beseda “ORGON” pomeni življenjsko energijo in ker so obeski iz orgonita narejeni iz kristala in kovine, odbijajo izjemno veliko energijsko škodljivih vplivov, hkrati pa odbijajo tudi elektromagnetsko sevanje. Nošenje takega obeska prinaša veliko osebne zaščite, zaradi česar boš bolj miren(-na). Tvoje eterično darilo pa je še toliko bolj posebno zato, ker bo iniciiran na energijo nadangela Mihaela, katerega podoba krasi ta čudoviti orgonit. Vsekakor dvojna zaščita. Poleg obeska prejmeš tudi vrvico za nošenje, da boš lahko čim prej sprejel(-a) ta zaščitni dotik, ter obred za aktivacijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Mihaelov obesek iz orgonita”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila