MERLINOVA ČAROVNIJA

P1020637

MERLINOVA ČAROVNIJA

vonj sandalovine

8.00 

To so palčke čarodeja Merlina za pozitivne obrede in uroke podpiranja prihajajočih, pozitivnih preobratov. Vonj palčk je naravnost magičen in v dom privabi energije Merlina in ostalih številnih čarodejev. Poleg palčk prejmeš spisan obred za pozitivne preobrate, podporo obredom in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19125 Kategorija:
Teža: 15g

Zgodba izdelka

MERLINOVA ČAROVNIJA, za dnevne čudeže in jasno vodstvo

Čarodejska sfera ti sporoča: »Želeno se bo v naslednjih mesecih odvilo v tvoje najvišje dobro. Ko bo narava zamenjala letni čas, bo tudi zate prišel trenutek, da se premakneš na spraševanem področju. Zatorej neučakanost ni več potrebna, sprosti energijo skrbi in odstrani ovire na tirih izpolnjenih sanj. Kajti vlak že prihaja in tiri morajo biti čisti. Medtem se pripravljaj na njegov prihod z zaupanjem, da pride na tvojo postajo in ti omogoči magično popotovanje. Da bo čakanje lažje pa zagotovijo obredi, ki bodo podprli prihajajoče.«

To so palčke za pozitivne obrede in uroke podpiranja prihajajočih, pozitivnih preobratov. Vonj palčk je naravnost magičen in v dom privabi energijo številnih čarodejev. Nosijo zavest čarodeja Merlina. Poleg palčk prejmeš spisan obred za pozitivne preobrate in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom. Palčke podpirajo tudi obrede bele magije.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “MERLINOVA ČAROVNIJA”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila