Meditacijska oaza (velika)

Meditacijska oaza (velika)

Meditacijska oaza (velika)

sveča miru

33.00 

Sem sveča miru, ko le-tega resnično potrebuješ. Ko se rabijo umiriti vse misli. Ko se rabi pobožati tvoja čustva. Meditirati. Ko potrebuješ mir in harmonijo. Z veseljem ti bom prinesla vse te energije. Dišim po morski soli, bombažu, belemu čaju in jasminu, ponašam se z zvokom prasketajočega ognja, v moji energiji pa so iniciirani Angeli miru.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1450 Kategorija:

Zgodba izdelka


Dragi(-a) moj(-a), tvoje sporočilo mojega glasu prinaša: “Naj utihne glas sveta, da bi slišal(-a) svojega. Glasovi prijateljev, sodelavcev, glasovi na televiziji in radiu, glasovi kamorkoli greš. Vsak izmed njih dovaja svojo informacijo, kar precejšen odstotek teh informacij pa je bil negativen in je preobremenil tvoj senzibilni sistem. To se pokaže v padcu energije ali dobrega počutja. Predstavljaj si tipko za izklop. Čas je, da jo pritisneš. Zavedam se, da se določenim okoljem ne moreš izogniti, še vseeno pa tvoja prisotnost v njih ne pomeni, da moraš vse informacije iz njih vzeti kot svoje breme. Ljudem daj vedeti, da ne želiš sodelovati v negativnih vibracijah in skušaj nekaj časa preživeti sam(-a)- V teh trenutkih samote poišči nekaj, kar te energijsko napolni- svetujem ti več posvečanja svojim hobijem in aktivnostim, ki božajo tvojega notranjega otroka. In seveda potrebuješ tudi meditacijo. In mir, katerega prinaša le-ta. Naj ti mir prinesem tudi jaz.”

Moj vonj je čudovit vonj po sivki, morski soli, bombažu, belemu čaju in jasminu. Moja posebnost pa je zvok prasketajočega ognja, ki pričara prav posebno, eterično okolje. To zagotovi naravno leseno stenje. Moj plamen gori 110-120 ur.

V moji energiji so iniciirani Angeli miru. Poleg mene prejmeš aktivacijo teh mirnih Angelov, ki bodo delali s teboj preko mojega plamena.

Le prižgi to svečo, ko jih potrebuješ in takoj bodo s teboj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Meditacijska oaza (velika)”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila