Mavrični FLUORIT

fluid1

Mavrični FLUORIT

Samozavest in koncentracija

14.99 

Mavrični fluorit ali večbarvni fluorit je kristal, ki pogosto vsebuje zeleni in vijolični fluorit. Je zaščitni in stabilizacijski kamen, ki spodbuja samozavest in vpogled v omejujoče vzorce (vedenja, čustev in mišljenja). Pomaga pri koncentraciji in obdelavi informacij, zato pomaga pri učenju. Vrača sposobnost videnja rešitev v težavah, pomaga prizemljevati prodorne ideje, zato mu ni tuje tudi kanaliziranje eteričnih sfera. Prav tako ščiti pred in čisti elektromagnetno sevanje (na primer iz računalnikov, mobilnih telefonov itd.).Ta kristal vrača lahkotnost in tvojim možganom predstavi barvitost življenja za širše zavedanje.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19072 Kategorija:
Dolžina: 4-8cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 4-8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Mavrični FLUORIT”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila