Magični dotik

Unicorn

Magični dotik

8.00 

Ko potrebuješ tihe večere, kjer se vse ustavi … Nihče več nič ne zahteva, svet obstane, čas je le še zate. V tvojem domu so dobrodošla bitja svetlobe … in ta svečka jih prikliče zate. Prinesli ti bodo odejo miru in te ogrnili v njo. Le še vonj sivke potrebuješ … in čas je … le zate.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1167 Kategorija:

Zgodba izdelka

Dragi(-a) moj(-a), tvoje sporočilo mojega glasu prinaša: ogrni se v odejo miru. Tvoja čustva so v zadnjem času bila kot speči ali pa že delujoči vulkan. Morda te je živcirala okolica, morda so ti obveznosti predstavljale napetosti in breme. Te nabrane energije so iskale pot, da se izločijo, a vsekakor ne želiš, da bi ubrale pot, ki bi ranila srce tvojih najbližjih. Jaz te razumem in vem, da potrebuješ mir. Čutim, ko imaš vsega preveč. Le pazljiv(-a) bodi, da tega ne izraziš na ljudeh, ki te ljubijo in ti želijo le dobro. Nikar v njihovih besedah ne išči nelagodja, ki ga ni. To nelagodje, ki ga čutiš je le zunanji impulz, ki te je prepričal, da miru ni. Ustvari ga. Ustvari svoj tempelj miru z meditacijo, tišino, povezavo z naravo, dobro knjigo in z vsem, ar lahko ponovno odpre tvoje srce v ljubezni in sočutju do sebe in drugih. Vse bo še v najlepšem redu. Zadihaj.

S teboj bomo bitja miru. Le prižgi to svečko in prinesli ti bomo mirno energijo. Ko jo prižgeš nam daš znak … da nas potrebuješ. Tukaj smo.

Volumen: 180g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Magični dotik”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila