Madagaskarska Vanilija

Madagascar vanilla

Madagaskarska Vanilija

(zaupanje v življenje)

14.99 

Madagaskarska vanilija ni navadna vanilija. Oklicali so jo za kraljico vseh vanilij. Torej je resnično posebna in unikatna. Tako kot ti. To olje je eterični poljub med vonjem orhideje in vanilije, ki te bo opomnil, da je življenje prelepo popotovanje.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1386 Kategorija:

Zgodba izdelka

Madagaskar. Otok mistike, kjer je eterika s svojo energijo blagoslovila naravo in ljudi. In tam se je rodila tako zelo redka in visoko spoštovana madagaskarska vanilija. Njena aroma se razvija postopoma, preden postane tako izjemen ekstrakt. Z njo se boš razvijal(-a) tudi ti. To eterično olje ti prinaša podporo pri razvoju zaupanja v življenje. Zato se idealno “razumeta” z meditacijo. Da, delo na sebi je tvoja naloga. A ta eterična boginja ti bo dala nepredstavljivo podporo, da ti bo to uspelo hitreje in lažje.

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Madagaskarska Vanilija”

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila