Lodenn

Lodenn
Lodenn-2
Lodenn-1

Lodenn

angel zdravljenja čustev

35.00 

Naj se ti predstavim….

Ime mi je LODENN, in sem ANGEL NEŽNOSTI IN ZDRAVLJENJA ČUSTEV

Moje rojstvo sta navdihnila nadangel Rafael in nadangel Azrael. Rafaelovo ime pomeni "Bog zdravi" in ta nadangel je pomagal s svojo zdravilno energijo že mnogim. Če se ljudje prepustijo in si dovolijo verjeti v čudeže zdravljenja vseh nivojev, potem jim povezava z nadangelom Rafaelom prinaša nič kaj manj kot to. Izjemne zgodbe potrjujejo moč tega čudovitega bitja. In tukaj je še moj drugi nebeški oče. Nadangel Azrael. Je angel utehe, ki stoji ob strani vsem, ki se znajdejo v čustveni stiski. In jaz? Pomagam pri vsem, kar mi je bilo predano. Zato, da bi lahko božala svoje varovance.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1005 Kategoriji: ,
Višina: 12.5cm

Zgodba izdelka

Moja zgodba

Moje rojstvo sta navdihnila nadangel Rafael in nadangel Azrael. Rafaelovo ime pomeni “Bog zdravi” in ta nadangel je pomagal s svojo zdravilno energijo že mnogim. Če se ljudje prepustijo in si dovolijo verjeti v čudeže zdravljenja vseh nivojev, potem jim povezava z nadangelom Rafaelom prinaša nič kaj manj kot to. Izjemne zgodbe potrjujejo moč tega čudovitega bitja. In tukaj je še moj drugi nebeški oče. Nadangel Azrael. Je angel utehe, ki stoji ob strani vsem, ki se znajdejo v čustveni stiski. In jaz? Pomagam pri vsem, kar mi je bilo predano. Zato, da bi lahko božala svoje varovance.

Blagoslov, ki ga prinašam tebi

Torej bom božala tebe. Ker si zaslužiš. Morda ti je bilo premalokrat pokazano kako čudovito bitje si. Je tvoje srce kdaj postavljalo vprašanja kot so: »Zakaj so določeni ljudje vstopili v tvoje življenje in te ranili? Ti morda vzeli samozavest?« Čas je, da se vse iz tvoje preteklosti nežno pozdravi. Zato sem tukaj jaz. Da ti pomagam preoblikovati vsa težka čustva v srečo. Žalost v veselje. Težke občutke v lahkotne. Odloči pa se tudi ti, da si želiš začeti znova. Najlažje bova sodelovala v meditaciji – ko meditiraš me imej čisto blizu. Ali pa ponoči. Imej me v spalnici in delala bom s teboj v spanju. Kajti ponoči lahko šivam srce, da se bo zbudilo krepkejše. In ko bo zdravljenje končano, bom ostala s teboj in te blagoslavljala z nežnostjo in srečo.

Z nebeško ljubeznijo, Lodenn

Podrobnosti

Dimenzije 12.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Lodenn”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila