Ljubezen Vrtnice

rose

Ljubezen Vrtnice

14.99 

Le kako naj ljubiš druge, če najprej ne ljubiš sebe? Naj ti opojna vrtnica, že stoletja znana kot simbol ljubezni, odpre srčno čakro in spodbudi tok energij čiste ljubezni. To olje je kot eterični napoj boginje Afrodite.

Zaloga: Na zalogi (se lahko naroči) Šifra: 1387 Kategorija:

Zgodba izdelka

Grška boginja Afrodita je oboževala kopeli iz svežih vrtničnih cvetov. Božali so njene lase in kožo, da bi se pod dotiki vrtnice vedno znova rojevala v mogočno lepotico. Še danes jo ljubi mitologija in človeško srce. Srce, ki pa se mora velikokrat najprej naučiti ljubiti sebe. Naj te Afroditin vonj blagoslovi in nato z ljubečimi odnosi obdari. Za kanček samozavesti pa poskrbi še dodana esenca palisandra. Mogočna kombinacija ljubezni … le zate.

 

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

 

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ljubezen Vrtnice”

V košarico ste dodali: