Ljubeči ZELENI KALCIT

P1020129

Ljubeči ZELENI KALCIT

Stabilizira in pomirja

8.00 

Zeleni kalcit stabilizira tvojo srčno čakro in pomirja močna čustva, ki so te vznemirila in tako rušijo tvoje okoliščine. Je tudi čudovit kamen za empate, ki se navzamejo tujih energij. Zeleni kalcit pomirja čustva, odpravlja energijsko stisko in spodbuja zdrave in ljubeče odnose. Ljubi ga zato tudi nadangel Rafael. Kristal podpira tudi vse vrste terapevtov in zdravilcev.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19069 Kategorija:
Dolžina: 4-8cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 4-8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ljubeči ZELENI KALCIT”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila