Linnai

Linnai
Linnai-2
Linnai-1

Linnai

vila samozavestnih otrok

50.00 

Naj se ti predstavim….

Ime mi je LINNAI, in sem VILA SAMOZAVESTNIH OTROK IN NOTRANJEGA OTROKA

Moje rojstvo je navdahnila zvezda Severnica in zavest volkov. Severnica s svojo svetlobo napaja in opogumlja vse ostale zvezde okoli sebe, njene zvezdne otroke. Njena energija je tako močna, da na koncu vsaka zvezda zažari samostojno. Z njeno pomočjo ti bom pomagala, da zažari tudi zvezda tvojega notranjega otroka…Pomaga ji zavezništvo volkov, ki vodijo…in
varujejo.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1022 Kategoriji: ,
Višina: 18cm

Zgodba izdelka

Moja zgodba

Moje rojstvo je navdahnila zvezda Severnica in zavest volkov. Severnica s svojo svetlobo napaja in opogumlja vse ostale zvezde okoli sebe, njene zvezdne otroke. Njena energija je tako močna, da na koncu vsaka zvezda zažari samostojno. Z njeno pomočjo ti bom pomagala, da zažari tudi zvezda tvojega notranjega otroka…Pomaga ji zavezništvo volkov, ki vodijo…in varujejo.

Blagoslov, ki ga prinašam tebi

Pozdravljam tvojega notranjega otroka. Kajti on je tisti, ki je vse začel, in on je tisti, ki ohranja vsake sanje žive. Iskrice v očeh, notranji ogenj in vse zabavne zamisli v resnici prihajajo iz tvojega notranjega otroka. Čas je, da se vrneš k njemu in ga večkrat vprašaš za nasvet. Odrasel človek je pravzaprav samo lupina, ki varuje notranjega otroka. Je samo zemeljski aspekt odgovornosti, zaradi katerega se zamisli notranjega otroka uresničijo. Vendar pa ne jemlji življenja preveč resno. Ne padi v pasti odraslega človeka, kajti mnogokrat poskušajo utišati svojega notranjega otroka. Poskrbi, da bo tvoj notranji otrok živ, glasen in izražen. Dovoli si nositi vse barve, ki te privlačijo, poslušaj glasbo na glas, prepevaj, slikaj, riši, oblikuj karkoli ti srce poželi! Naredi vse norčije, ki se ti podijo po glavi in ne vzemi vsega zares. Izživi sanje svojega notranjega otroka – to je tvoja najpomembnejša naloga.

Z nebeško ljubeznijo, Linnai

Podrobnosti

Dimenzije 18 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Linnai”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila