Lapis Lazuli kristalna luna jasnovidnosti

P1020366

Lapis Lazuli kristalna luna jasnovidnosti

Luna jasnovidnosti

14.99 


Luna je zgrajena iz kremena na površju (tako kot piramide in obeliski), ter kovin v notranjosti. Je največji kristalni oddajnik in sprejemnik energij za planet Zemlja. Luna je glavni alkimistično/svetlobni portal za dovod kozmičnih energij na planet Zemlja. In ko je kristal v obliki lune … je to dvojna moč!

Kristal, ki napaja to luno, je: LAPIS LAZULI. Lapis lazuli je kristal, ki prinaša moč jasnovidnosti, čistega vpogleda v situacije in moč razumevanja nevidnih energij. Izjemen je za odpiranje čakre tretjega očesa in grlene čakre. Je kristal sprememb, ki deluje zelo hitro.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 19080 Kategorije: , ,
Teža: 11g
Dolžina: 4cm

Zgodba izdelka

Luna je pristanišče skoraj vseh zvezdnih civilizacij. Ima tako visoko frekvenco, da lahko dela z njimi naravno. Njena glavna naloga je, da pretvori kozmično energijo v Zemlji razumljivo energijo. In obratno, če pošlješ zemeljsko energijo vanjo, jo pretvori v energijo,ki je ustrezna za civilizacijo, kateri je ta namera / energija namenjena.

Kristalne lune so tako visoko napredne za ljudi, ki želijo kanalizirati, razumeti globlja sporočila, naravnost ljubijo pa jih kristaloterapevti, ljudje, ki meditirajo, magi in tisti, ki jih zanima tolmačenje sanj. Kristalne lune ne samo da manifestacijsko podpirajo, ampak prinašajo tudi številna sporočila višjih dimenzij.

Zraven kristalne lune prejmeš aktivacijo te kraljevske zavesti. Kajti luna je … kraljica noči in neba.

Kristalno uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpirala te bo pri obredih, meditacijah, lahko jo daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko jo nosiš s seboj … in ji le zaupaj.

Podrobnosti

Teža 11 g
Dimenzije 4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Lapis Lazuli kristalna luna jasnovidnosti”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila