Kundalini

Kundalini

Aktivacija življenjske moči

5.00 

Kundalini moč. Življenjska moč. Tista, ki požene božansko energije skozi vsak delček tvoje zavesti in telesa. Če potrebuješ moč in motivacijo, potem le izberi te energijske prijateljice.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1189 Kategorija:
Teža: 0.15g

Zgodba izdelka

Duhovno prebujenje. Čiščenje čaker in aure. Reiki energija in še in še. To prinašajo te čudovite palčke. Prižgi jih pred meditacijo ali pa ko začutiš, da ti je padla življenjska moč. In kaj hitro bo nazaj.

Palčke so okolju, ljudem in živalim prijazne, objema pa jih eko embalaža. Imajo opojni vonj po lesu. Poleg palčk prejmeš še aktivacijski obred za življenjsko moč. Gorele bodo eno uro ali več, svojo energijo pa oddajale še dolgo po tem.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 0.15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kundalini”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila