Krokarjevo pero

Krokarjevo pero

Krokarjevo pero

33.00 60.00 

Nal’s magic je ekskluzivna linija ročno narejenih in blagoslovljenih esenc našega jasnovidca in maga Nala. Vsako esenco zate tudi aktivira. Tokrat pa naj esenca zaščiti tvoje Angele v kožuhu, perju, luskah … Krokar velja za izjemnega zaščitnika in ravno njegova energija je blagoslovila to esenco. Njeno moč so blagoslovili živalski vodniki, ki bodo ščitili hišne ljubljenčke. Esenco dobro premešaj in iz nje bo poletela eterična odeja, stkana iz tisočerih peres, ki bo čuvala in ščitila tvojega živalskega Angela.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Počisti

Zgodba izdelka

Živalski vodniki so izjemno čiste energije in so čarovniške energije. Ravno čarovniki so največji varuhi, ki čuvajo te spoštovane živalske energije. Krokar je mogočen čarovnik, ki budno pazi na svoje varovance. Njegova pisana peresa odbijajo vse negativno in kjer se pojavi pusti močno prisotnost. Njegova peresa so prepojena z vonjem ylang-a, ki nosi srčno noto. Celotno živalsko kraljestvo je združilo svoje zavedanje in blagoslovilo to esenco, ki bo varovala hišne ljubljenčke. Blagoslov esence naj se dotakne vhodnih vrat, v katera se bo prenesel mogočen zapis zaščite.

 


UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Podrobnosti

Volumen

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Krokarjevo pero”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila