Kristalna palica za čiščenje vode

P1020415

Kristalna palica za čiščenje vode

Moč kitajske medicine

35.00 

Kristalna palica, ki bo očistila vodo, ki jo piješ in njene vodne kristale napolnila s prijetnimi energijami vitalnosti, prevodnosti in jasnosti. Kajti zaslužiš si vodo, ki je čista in energijsko neoporečna.

V njej so kristali roževec (za ljubezen do sebe), okamneli les (za globok mir in večje sposobnosti meditiranja), ametist (za energijsko zaščito), kalcedon (za svetlobne misli) in riolit (za harmoniziranje čaker). Vsak od njih predstavlja element v tradicionalni kitajski medicini.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19074 Kategorija:
Teža: 205g
Dolžina: 24cm

Zgodba izdelka

Voda je sestavljena iz tekočih kristalov, ki v sebi nosijo zapise okolja, v katerem se nahajajo. A voda moderne družbe je mnogokrat prenasičena s težkimi energijami, katere nato človek s pitjem vnaša v svoje telo. Ker si vsak zasluži piti energijsko čisto vodo, so se javili kristali, da nam bodo pri tem pomagali.

Kristali imajo izjemno sposobnost, da svoj zapis prenesejo na vodo, v kateri so. Tako lahko vodo očistijo, ji dvignejo zavest in nivo življenjske energije. Ta kristalna palica lahko dvigne tudi zavest tvoje vode. In ko piješ takšno vodo, se posledično dvignejo tudi vitalnost, moč in zdravje tvojega fizičnega telesa.

Kako deluje palica? Ne skrbi. tvoji palici bomo priložili tako aktivacijo kot tudi navodila.

Kristali v palici so gemološko odobreni (certifikat GKS).

 

Cena za kos.

Podrobnosti

Teža 205 g
Dimenzije 24 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna palica za čiščenje vode”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila