Kristalna palica za čiščenje vode

P1020413

Kristalna palica za čiščenje vode

Telesna vitalnost

35.00 

Kristalna palica, ki bo očistila vodo, ki jo piješ in njene vodne kristale napolnila s prijetnimi energijami vitalnosti, prevodnosti in jasnosti. Kajti zaslužiš si vodo, ki je čista in energijsko neoporečna.

V njej so kristali zlatega trikotnika: ametist, roževec in kamena strela za dvig energije, prebujanje svetlobnih celic, boljšo intuicijo, uravnoteženo empatijo in boljše telesno delovanje.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19078 Kategorija:
Teža: 205g
Dolžina: 24cm

Zgodba izdelka

Voda je sestavljena iz tekočih kristalov, ki v sebi nosijo zapise okolja, v katerem se nahajajo. A voda moderne družbe je mnogokrat prenasičena s težkimi energijami, katere nato človek s pitjem vnaša v svoje telo. Ker si vsak zasluži piti energijsko čisto vodo, so se javili kristali, da nam bodo pri tem pomagali.

Kristali imajo izjemno sposobnost, da svoj zapis prenesejo na vodo, v kateri so. Tako lahko vodo očistijo, ji dvignejo zavest in nivo življenjske energije. Ta kristalna palica lahko dvigne tudi zavest tvoje vode. In ko piješ takšno vodo, se posledično dvignejo tudi vitalnost, moč in zdravje tvojega fizičnega telesa.

Kako deluje palica? Ne skrbi. tvoji palici bomo priložili tako aktivacijo kot tudi navodila.

Kristali v palici so gemološko odobreni (certifikat GKS).

Podrobnosti

Teža 205 g
Dimenzije 24 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna palica za čiščenje vode”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila