Kristalna luna sivega ahata

P1020214

Kristalna luna sivega ahata

Zemeljska manifestacija

14.99 


Luna je zgrajena iz kremena na površju (tako kot piramide in obeliski), ter kovin v notranjosti. Je največji kristalni oddajnik in sprejemnik energij za planet Zemlja. Luna je glavni alkimistično/svetlobni portal za dovod kozmičnih energij na planet Zemlja. In ko je kristal v obliki lune … je to dvojna moč!

Kristal, ki napaja to luno, je: SIVI AHAT. Sivi ahat je eden izmed tistih kristalov, ki v sebi nosijo zapis zemeljske manifestacije. Zato je odličen spremljevalec tistih, ki imajo velike cilje in jih tudi uresničujejo. Prav tako pa ščiti popotnike, kajti pozna planet, s tem pa tudi energije, ki mu vladajo. Sivi ahat prinaša pogum, prav tako pa ločuje iluzije od resnice v očeh tistega, ki dela z njegovo energijo. Pokliči njegovo energijo, kajti prinesel ti bo navdih za življenje. Blagoslovili smo ga za podporo pri tvojih resničnih ciljih.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19081 Kategorije: , ,
Teža: 37g
Dolžina: 4cm

Zgodba izdelka

Luna je pristanišče skoraj vseh zvezdnih civilizacij. Ima tako visoko frekvenco, da lahko dela z njimi naravno. Njena glavna naloga je, da pretvori kozmično energijo v Zemlji razumljivo energijo. In obratno, če pošlješ zemeljsko energijo vanjo, jo pretvori v energijo,ki je ustrezna za civilizacijo, kateri je ta namera / energija namenjena.

Kristalne lune so tako visoko napredne za ljudi, ki želijo kanalizirati, razumeti globlja sporočila, naravnost ljubijo pa jih kristaloterapevti, ljudje, ki meditirajo, magi in tisti, ki jih zanima tolmačenje sanj. Kristalne lune ne samo da manifestacijsko podpirajo, ampak prinašajo tudi številna sporočila višjih dimenzij.

Zraven kristalne lune prejmeš aktivacijo te kraljevske zavesti. Kajti luna je … kraljica noči in neba.

Kristalno uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpirala te bo pri obredih, meditacijah, lahko jo daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko jo nosiš s seboj … in ji le zaupaj.

Podrobnosti

Teža 37 g
Dimenzije 4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna luna sivega ahata”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila