Kristali za učenje in proti stresu

20240523_122634_prev_ui

Kristali za učenje in proti stresu

kristalna podpora

25.00 

Ko naši učenjaki potrebujejo pomoč in podporo pri svojih nalogah in stresnih situacijah v učnem in izpitnem obdobju.

Tukaj jim kristalna garda skoči na pomoč.

 

Zaloga: Na zalogi Šifra: 01052024 Kategoriji: ,
Teža: 100g

Zgodba izdelka

Za pomoč pri učenju,izpitih in nastopih.

Kristalna garda vam je na voljo:

-KAMENA STRELA

Velja za enega izmed najmočnejših kristalov za čiščenje energije. Njegova sposobnost odstranjevanja negativnih vibracij iz okolja in telesa je osupljiva. Ko se znajde v vašem življenju, deluje kot nekakšen energetski sesalec za vse, kar ni več koristno ali pozitivno. Izboljša osredotočenost, ohranjanje spomina in mentalno jasnost. Odstranjuje duševno meglo in daje občutek duševnega ravnovesja, kar je lahko med intenzivnimi študijskimi urami ali pri reševanju zapletenih tem neprecenljivega pomena.Z uravnovešanjem energije uma in telesa omogoča učinkovito učenje in pomaga pri absorpciji znanja. Zaradi svoje nevtralne in močne energije je odličen spremljevalec NAŠIH UČENJAKOV na njihovi akademski poti.

-SODALIT

Ta kamen prinaša čustveno ravnovesje in umirja napade panike. Sodalit lahko preoblikuje obrambno ali preobčutljivo osebnost, sprošča jedro strahov, fobije, tesnobe, krivde in nadzorne mehanizme, ki nas držijo stran od tega, kdor smo v resnici. Krepi samozavest, sprejemanje samega sebe in samozaupanje.Odpravlja tremo.

-CITRIN

 Znan kot “kristal uspeha”, je povezan z obiljem, motivacijo in samozavestjo. Njegovi rumeni odtenki spominjajo na sončno energijo, v učni proces pa vliva pozitivnost in vitalnost.Citrin nam pomaga razbliniti naše dvome, ki jih imamo sami vase, spodbudi močne občutke lastne vrednosti, kar predvsem učencem in študentom omogoča, da se izzivov lotijo z optimizmom in odločnostjo.S spodbujanjem zdravega ravnovesja med delom in sprostitvijo lahko citrin pomaga preprečiti izgorelost in vzdrževati trajnostno študijsko rutino, kar na koncu prispeva k dobrem uspehu.

-AMETIST

Fizično lahko Ametist pomaga omiliti glavobole in migrene. Prežene nočne more in pomaga pri nespečnosti. Zmanjša lahko tudi obremenitev oči, še posebej pri delu z računalnikom.

-ROŽEVEC

Potencira kreativnost, intelekt in intuicijo,umirja razburjenje, nasilnost, izboljša razumevanje in samopodobo.

-KARNEOL

Krepi samozaupanje, kreativnost, optimizem in samozavest. Navdaja nas s pogumom in močjo ter v nas vliva novo upanje. Odpravlja zmedenost, frustracije in negativnost. Spodbuja nas, da zaupamo sami sebi in sledimo svojim sanjam ter ciljem.Karneol je kristal odločnosti. Krepi organiziranost, kar je ključno za uspeh.

Uporaba kristalov, četudi zgolj kot amuleti za srečo, orodje za pozornost in postavljanje namer, je lahko v izjemno pomoč med študijskim letom. Že nošenje kristalov lahko služi kot opomnik naših želja in predanosti učenju, spodbuja pozitivno miselnost in proaktiven pristop k izobraževanju.

Ko se učenci podajajo na pot pridobivanja znanja, lahko energije kristalov izkoristijo kot vire navdiha, osredotočenosti in čustvene podpore. Ne glede na to, ali se uporabljajo kot pomoč pri koncentraciji, spodbujevalci motivacije ali blažilci stresa, ti kristali ponujajo celovit pristop k izobraževanju, ki ne vključuje le kognitivnega razvoja, temveč tudi dobro in uravnoteženo čustveno počutje – dve sestavni komponenti uspešne učne poti.

Vsi ti kristali so znani po svojih duhovnih lastnostih, ki lahko pomagajo pri izboljšanju učenja. Kristali naj bi delovali tako, da uravnotežijo energijsko polje v telesu, kar lahko izboljša fizično in duševno počutje. Vendar pa je pomembno omeniti, da kristali ne morejo nadomestiti zdravstvene oskrbe, temveč se lahko uporabljajo kot dopolnilo k zdravljenju.

V vsakem primeru pa so kristali zanimiv in koristen način za izboljšanje duševnega in fizičnega počutja, ter za spodbujanje pozitivnih sprememb v življenju.

 

Podrobnosti

Teža 100 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kristali za učenje in proti stresu”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila