Krila sove

Krila sove

Krila sove

povezava z dušo

33.00 60.00 

Nal’s magic je ekskluzivna linija ročno narejenih in blagoslovljenih esenc našega jasnovidca in maga Nala. Vsako esenco zate tudi aktivira. In kaj šepeta ta? Modrosti življenja, katere mnogokrat predstavlja sova, se skrivajo v starodavnih zapisih, katere ima zate tvoja duša. Esenca je iniciirana na močno povezavo z lastno dušo in pomagala ti bo razkriti vse zemljevide tvojih skritih potencialov. Esenco dobro pretresi in se zaupaj objemu čiste ljubezni. Prisluhni šepetom, ki so tvoj kompas, da izraziš svoje darove in zasiješ v vsej svoji lepoti.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Počisti

Zgodba izdelka

V temni noči pod budnim očesom polne lune, je bilo slišati tihe šepete. Tihi šepeti z močnim sporočilom so pritegnili varuhinjo noči, ki budno spremlja vsak premik, sliši vsak šum in budno spremlja svet okoli sebe. Ima mogočna krila, ki moč črpajo iz navdiha. Ima sposobnost videti v najbolj temni noči in sliši te tihe šepete. In le te je zakodirala v to mistično esenco … ta mogočna sova. Vonj esence nosi zapis živahnosti in z njo se podaj na svojo dušno pot. Spomni se tudi sove in njenih darov. Si začutil (-a) ljubezen? Močno se poveži s tihimi šepeti. To so šepeti srca in preko njih se ti oglaša tvoja prelepa duša. Vzljubi sovo, začuti moč njenih kril, naj tvoje oči vidijo nevidno in slišijo sporočila modrosti življenja.

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Podrobnosti

Volumen

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Krila sove”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila