Krila nadangela Zadkiela

Zadqiel

Krila nadangela Zadkiela

Ljubezen in obilje

4.00 

To so palčke, ki prinašajo energijo nadangela Zadkiela za podporo pri uresničevanju želja in razumevanju višjih smislov, ko čakaš na njihovo izpolnitev. Vonj palčk je navdihnjeno sadno-začinjen.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1218 Kategorija:

Zgodba izdelka

Nadangel Zadkiel ti sporoča: »Molitev, poslana v nebo, je bila uslišana. Vse tvoje molitve so uslišane. Morda se ti ne zdi tako, saj nikakor ne gre razumeti, da je nekaj, kar se zdi težko, v resnici uslišana molitev. Naj te pomirim, da je temu tako. Vsaka tvoja želja in vsak tvoj namen potujeta proti zvezdam sreče. A včasih na molitev odgovorimo z odvzemom segmentov, za katere še ne veš, da bi bili ovira žarenja zvezd sreče. Opazi, kako ti zvezde odgovarjajo, in zaupaj v zvezde sreče.«

To so palčke, ki prinašajo energijo nadangela Zadkiela za podporo pri uresničevanju želja in razumevanju višjih smislov, ko čakaš na njihovo izpolnitev. Vonj palčk je navdihnjeno sadno-začinjen.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Količina: 20kos

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Krila nadangela Zadkiela”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila