Krila nadangela Uriela

Uriel copy

Krila nadangela Uriela

Ljubezen in delo

4.00 

To so palčke, ki prinašajo energijo nadangela Uriela za podporo pri delu, idejah in ljubezni. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Urielovih navdihov. Vonj palčk je navdihnjeno začinjen.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1215 Kategorija:

Zgodba izdelka

Nadangel Uriel ti sporoča: »Nebesa ti bomo poslala roj zamisli, ki ti lahko že jutri začnejo graditi trdne temelje prihodnosti. Imaš čudovite zaznave, ki jih lahko sprejmejo, a pomembno je, da roj najde tudi svoje mesto za pristanek in ustvarjanje. Ko se ti utrnejo zamisli, jim ne zabriši sijaja z neodločnostjo ali izgovori, da ni pravi čas. Vedi, da te bo roj vodil k pravim ljudem in priložnostim, zato naj ti blagoslovi življenje«

To so palčke, ki prinašajo energijo nadangela Uriela za podporo pri delu, idejah in ljubezni. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Urielovih navdihov. Vonj palčk je navdihnjeno začinjen.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Količina: 20kos

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Krila nadangela Uriela”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila