Kanaliziranje

Kanaliziranje
kanaliziranje

Kanaliziranje

nit eteričnih sporočil

28.90 

Prodajna uspešnica Kanaliziranje prinaša neverjetno sporočilo za vse, ki si želijo pod drobnogled vzeti to področje. Nadvse uspešna avtorja Sanaya Roman in Duane Packer, korak za korakom pokažeta, da lahko vsakdo kanalizira, se zavestno povezuje s svojim duhovnim vodnikom in višjim jazom, kar vodi do izjemnih rezultatov, ki spreminjajo življenje, obenem pa predstavita tudi, kako sta sama začela kanalizirati in začela znanje predajati naprej.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1152 Kategorija:

Zgodba izdelka

Kanaliziranje bralca preprosto in navdihujoče vodi po umetnosti kanaliziranja duhovnega vodnika ali višjega jaza. V njej boš zasledil(-a) praktične nasvete, kako vedeti, kdaj si pripravljen(-a) na kanaliziranje, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako preiti v stanje kanaliziranja, kako kanalizirate zase ali za prijatelje, kako širiti zavest in kako se odpirati za višje razsežnosti.

Modra in nežna duhovna vodnika obeh avtorjev, Orin in DaBen, te pripravita na kanaliziranje in ti predočita, kaj lahko pričakuješ. Naučil(-a) se boš prepoznati in pritegniti vodnika iz višjih svetov ter zavrniti nižje razvite entitete. Spoznal(-a) boš, kako se vodniki sporazumevajo s tabo in kako ti sprejemaš njihove informacije.

V knjigi boš popeljan(-a) na prvo srečanje s svojim vodnikom, spoznal(-a), kako verbalno kanalizirati vodnika, prejel(-a) pa boš tudi vprašanja, ki jih zastaviti svojemu vodniku, obenem pa boš izvedel(-a) tudi, kaj pričakovati, ko začneš verbalno kanalizirati. Knjiga vsebuje navodila za lastne readinge in za readinge za druge ljudi. Naučil(-a) se boš tudi, kako skupaj z vodnikom pokukati v prihodnost.

Med branjem se boš naučil(-a) razvijati svoje sposobnosti kanaliziranja, prejel(-a) pa boš tudi odgovore na vprašanja, kot so: kako pogosto kanalizirati, kako prejeti konkretne informacije, kako lahko vodniki še drugače delujejo preko tebe, recimo preko glasbe ali likovne umetnosti. Avtorja pod drobnogled vzameta tudi vprašanja, ki se nanašajo na dvome med kanaliziranjem, nenazadnje je treba vedeti, kdaj je kanaliziranje iz trte zvito, kdaj pa ne.

Kanaliziranje je revolucionarna knjiga, saj ti morda lahko kanaliziranje svojega duhovnega vodnika pomaga povzpeti se po stopnicah duhovne rasti vse do vrat, ki vodijo do razsvetljenja.

 


Prednosti kanaliziranja je nešteto, kot na primer:

-boljše zavedanje duhovnih svetov in bitij svetlobe

-povezovanje z višjimi bitji iz višjih svetov svetlobe

-dostop do znanja, ki prej ni bilo na razpolago

-večja ustvarjalnost

-večja samozavest in gotovost v lastne odločitve

– večja modrost

– razumevanje razlogov za domnevne ovire v svojem vsakdanu

-spoznavanje priložnosti za življenje v odnosu do obilja, odnosov in kariere

-bistveno hitrejša duhovna rast

-občutek, da živimo v skladu s svojim smislom

-razkrivanje smisla svojega življenja

-razvijanje prirojenih darov in talentov

-iskanje svoje poti dela za celotni svet

 

 

Število strani: 273

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kanaliziranje”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila