Kamin srečnega doma (majhna)

Kamin srečnega doma (majhna)

Kamin srečnega doma (majhna)

sveča sorodnih duš

15.00 

Ko se potrebuje ceniti dragulje sorodnih duš. Ko se družina potrebuje razumeti. Stopiti v zavezništvo. Obuditi srčne vezi. Z veseljem ti bom prinesla vse te energije. Dišim po naravnem jantarju, ponašam se z zvokom prasketajočega ognja, v moji energiji pa so iniciirani Angeli srečnega doma.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1443 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angeli srečnega doma ti sporočajo: “To obdobje si vzemi, resnično vzemi čas za tiste dragulje v obliki ljudi, ki te srčno ljubijo. Velikokrat ljudje take dragulje prezrete. Opazite njihovo vrednost, ko jih ni več. Niso samoumevni. Štejejo. Včasih res ne vedo, da jih imate radi. Včasih napoči trenutek, ko greš mimo besed: “Pa saj veš, da te imam rad/a..” in pokažeš. Besede tisočih odmevov ne odtehtajo kvalitetno namenjenega časa ali tega, da se na nekoga spomniš tudi takrat, ko “nimaš časa” ali “delaš kaj bolj zabavnega”. Ceni svoje dragulje. Prepoznal jih boš, saj se svetijo že na daleč. Ti dragulji ti bodo dali moč in zagon tudi na ostalih področjih tvojega življenja. Želimo te povezati nazaj z njimi. Naj zagori ponovno ogenj predanosti, zavezništva in ljubezni.”

Svečka pa se predstavi … Moj vonj je čudovit vonj po naravnem jantarju. Moja posebnost pa je zvok prasketajočega ognja, ki pričara prav posebno, eterično okolje. To zagotovi naravno leseno stenje. Moj plamen gori 20-30 ur.

V moji energiji so iniciirani Angeli srečnega doma. Poleg mene prejmeš aktivacijo teh veličastnih Angelov, ki bodo delali s teboj preko mojega plamena.

Le prižgi to svečo, ko jih potrebuješ in takoj bodo s teboj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kamin srečnega doma (majhna)”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila