Kamena strela za esence

Kamena strela v energijski steklenički

Kamena strela za esence

v energijski steklenički

6.99 

Drobna kamena strela za izdelavo energijske esence (navodila priložena k steklenički) prinaša: močno svetlobno energijo. Kamena strela je čudovit kristal a prizemljevanje duhovnih spominov, pogovora z duhovnimi vodniki in
razvijanje veščin branja energije. Kamena strela je eden izmed najvišje frekvenčnih kristalov na Zemlji, kajti z njo lahko
prizemljiš skoraj katerokoli
informacijo. Uporabi to namero pri izdelavi esence iz teh drobnih kristalov. Seveda jih lahko uporabiš tudi kako drugače (za kopel, meditacijo, obred …).

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19013 Kategorija:
Teža: 87g
Dolžina: 3.6cm

Zgodba izdelka

Drobni kristali, ki ustvarijo tako močno energijo … In energijsko esenco.

Da, drobni kristali bomo v tvoji esenci pristali, da bi podprli tvoj prostor, tvojo avro in aktivirali številne pozitivne energije.

Ko me povabiš v svoje življenje, poleg mene prejmeš spisana navodila kako izdelati in aktivirati svojo energijsko esenco. Moja vsebina zadostuje za približno 8 energijskih esenc (50 ml).

Podrobnosti

Teža 87 g
Dimenzije 3.6 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kamena strela za esence”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila