Kamena strela

1

Kamena strela

kristal intuicije

5.00 

Kraljica vseh kristalov – kamena strela. Ta kamen je prevodnik tako veliko kozmičnih energij, da v sebi združuje moč tisočih kristalov. Ena kamena strela lahko zate “premakne energijske gore”. Iščeš duhovno povezavo? Prinaša jo … kamena strela.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9068 Kategorija:
Dolžina: 2-2.5cm
Širina: 2-2.5cm

Zgodba izdelka

Kamena strela je močno intuitiven kristal, ki jasno ve, kaj potrebuješ. Izjemna je v skeniranju tvoje energije, tako ti zna vedno zagotoviti potreben košček sestavljanke – bodisi je to zdravilna, zaščitna ali manifestacijska energija. Ta kristal močno dviguje tvoje duhovno zavedanje in krepi notranje intuitivne kanale, tako da je primerna podpora pri meditaciji, pogovorih z angelsko in vilinsko sfero, duhovnih praksah kot je joga … Kamena strela tudi izjemno dobro čisti prostore in vase vsrkava negativno energijo iz okolja. V kolikor potrebuješ energijsko podporo zase osebno, ali pa za projekte, ki jih počneš, je kamena strela pravi kristal zate. Vsaka kristal kamene strele je iniciiran, da podpre dušne namene tistega, ki ga bo izbral.

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 2-2.5 × 2-2.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kamena strela”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila