Kadilni storži “Čakre”

Chakra-cons

Kadilni storži “Čakre”

Kadilo ravnovesja

12.00 

Spoznaj čudovite kadilne storže, ki ustvarjajo čudovito vizualno in aromatsko pravljico. Posebnost teh storžev je, da dim “teče” navzdol, namesto da bi se dvigoval, zato je prizor naravnost pravljičen. Ti storži prinašajo uravnovešanje čaker, poleg njih pa prejmeš tudi aktivacijo čiščenja čaker ob uporabi kadilnih storžev. V vsaki pločevinki prejmeš cca.24 storžev, vsak izmed njih gori okoli 20 minut, njihovo energijo pa je čutiti še dolgo za tem.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1310 Kategorija:

Zgodba izdelka

Spoznaj čudovite kadilne storže, ki ustvarjajo čudovito vizualno in aromatsko pravljico. Posebnost teh storžev je, da dim “teče” navzdol, namesto da bi se dvigoval, zato je prizor naravnost pravljičen. Le postavi storž na svoj kadilnik, konica naj gleda navzgor in pravljica naj se prične. Seveda ne spreglej naših kadilnikov, ki so čudovita izbira in primerna za te kadilne storže. Tudi kadilnik mora biti pravi, da se lahko doseže ta efekt.

Ti storži prinašajo uravnovešanje čaker, poleg njih pa prejmeš tudi aktivacijo čiščenja čaker ob uporabi kadilnih storžev.

V vsaki pločevinki prejmeš cca.24 storžev, vsak izmed njih gori okoli 20 minut, njihovo energijo pa je čutiti še dolgo za tem.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI KADILNE STORŽE?

Naši storži so najvišje kvalitete in okolju prijazni. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Kadilne storže in energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba storžev ali energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke ali storže izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke ali storži pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko ali kadilni storž in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Količina: pribljižno 24 storžev

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Kadilni storži “Čakre””

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila