Kadilnik “Čarodej”

P1000947

Kadilnik “Čarodej”

Merilnov kadilnik

44.00 

Spoznaj Merlinov kadilnik z led lučko, ki dom spremeni v pravo čarovnijo. Poleg kadilnika prejmeš Merlinovo obredno aktivacijo, ki bo poskrbela, da kadilnik aktivira manifestacijsko energijo v sodelovanju z izbranim storžem.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1315 Kategorija:
Dolžina: 11cm
Širina: 10cm
Višina: 17cm

Zgodba izdelka

Spoznaj čudovite kadilne storže, ki ustvarjajo čudovito vizualno in aromatsko pravljico. Posebnost teh storžev je, da dim “teče” navzdol, namesto da bi se dvigoval, zato je prizor naravnost pravljičen. Le postavi storž na svoj kadilnik, konica naj gleda navzgor in pravljica naj se prične.

Seveda so ti storži narejeni za naše kadilnike, ki so čudovita izbira in primerni za te kadilne storže. Kadilnik mora biti pravi, da se lahko doseže ta efekt.

Spoznaj Merlinov kadilnik z led lučko, ki dom spremeni v pravo čarovnijo. Poleg kadilnika prejmeš Merlinovo obredno aktivacijo, ki bo poskrbela, da kadilnik aktivira manifestacijsko energijo v sodelovanju z izbranim storžem.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI KADILNE STORŽE?

Naši storži so najvišje kvalitete in okolju prijazni. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Kadilne storže in energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba storžev ali energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke ali storže izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke ali storži pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko ali kadilni storž in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Dimenzije 11 × 10 × 17 cm

1 mnenje za Kadilnik “Čarodej”

  1. 5 od 5

    Maja

    Takoj mi je padel v oči. Ko pa sem ga prvič prižgala pa je bil noro dober bčutek, sploh ker je dim tekel direkt nad kroglo..noro! Čarobno


Podaj mnenje

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila