8.1_JEREMIEL
8.3_JEREMIEL

Jeremiel

Energijska slika

61.60 

Želite polepšati dom, ga narediti lepšega, prijetnejšega, s pozitivnimi vibracijami? Želite ustvariti svojo oazo miru? Morda potrebujete lepo in izvirno darilo?

Slika v prostoru pritegne pozornost, daje edinstveno vzdušje in osebni pečat.

Slika je natisnjena na papir, zaščitena s steklom in uokvirjena.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9109 Kategorija:

Zgodba izdelka

Navdih pri zasnovi slike je bil nadangel Jeremiel. Njegovo ime pomeni »milost Boga« in povezan je s čustvi, predvsem s tistim, s katerim se ljudje težko soočamo – z odpuščanjem. Jeremiel sporoča, da je veliko fizičnih bolezni povezanih s težkimi vibracijami neodpuščanja. Njegova avra je temnovijoličasta – barva jajčevca. Ko uzrete temnovijoličaste iskre svetlobe, je to eno od znamenj, da vam Jeremiel stoji ob strani. Eden Jeremielovih namenov je tudi pomagati pravkar preminulim dušam oceniti svoje življenje.

Ob pogledu na sliko se lahko povežete z njim in ga prosite, naj vam pomaga pri čustvenem zdravljenju in odpuščanju ter vas vodi do sočutja in ljubezni v srcu.

Slika je primerna za kotičke za meditiranje in za spalnice.

Po dogovoru je možen večji format slike.

 

Velikost motiva: 300 mm x 300 mm

Velikost slike z okvirjem: 417 mm x 516 mm

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Jeremiel”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila