Jelen obilja

5

Jelen obilja

priklic obilja

19.99 

Narava pozna obilje. Pozna razcvet. Skrbi za svoje varovance. Za svoja drevesa. Za svoje živali. In tudi zate. Ta blazina te bo opominjala na to, da je obilja vedno dovolj. Le zaupaj … da pripada tudi tebi.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1473 Kategorija:
Dolžina: 45cm
Širina: 45cm

Zgodba izdelka

Včasih te je lahko jelenja energija blagoslavljala le v gozdu, sedaj pa tudi doma. Mnogi mislijo, da je jelen le še ena izmed goznih živali, a je veliko več. Jelen je močan nosilec obilja in kot bitje popoln kanal, preko katerega vesolje prinaša zapise obilja vsakomur, ki uzre jelena. Jelen se prikaže samo tistim, ki so pripravljeni iti korak naprej v svoji moči ustvarjanja in sprejemanja obilja, zato vedi, da če je ta blazina pritegnila tvoj pogled, si na to pripravljen(-a) tudi ti. Ta blazina je portal, ki bo v tvoj dom prinašal nove oblike tistega, kar potrebuješ. Sprejmi jo v svoj dom in se odpri svojemu potencialu. Blazina je spletena kombinacija platna in poliestra.

Podrobnosti

Dimenzije 45 × 45 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Jelen obilja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila