Himalajska sol

Himalayan

Himalajska sol

Aktivacija čiščenja

4.00 

Uporaba himalajske soli v negovalnih izdelkih, hrani ali kadilu je star način čiščenja okolja in telesa. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo, ki dvigne energijo tvoji auri in izboljša vsesplošno počutje.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1197 Kategorija:

Zgodba izdelka

Himalajska sol je kristal soli, ki naj bi bil star več kot 180 milijonov let in prihaja iz presahlih oceanov. Tvoje počutje je odvisno od razmerja pozitivnih in negativnih ionov v zraku. Znanstvene raziskave so pokazale, da solni kristal nevtralizira zrak Uporaba himalajske soli v negovalnih izdelkih, hrani ali kadilu je star način čiščenja okolja in telesa.

Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo, ki dvigne energijo tvoji auri in izboljša vsesplošno počutje.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Himalajska sol”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila