Heroj

Heroj
heroj

Heroj

karizmatične prihodnosti

31.99 

Skrivnostna zgodba in modrosti, ki jih moški mora poznati, da bi lahko zavladal svojemu življenju kot edinstven … Heroj.

Spoznaj knjigo o Heroju, knjigo o tebi. Knjigo, ki te bo naučila tistega, kar si mogoče iskal.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1150 Kategorija:

Zgodba izdelka

Tisti moški. Mislil je, da ima vse. Podjetje mu je lagodno počivalo na lovorikah težko prigaranega uspeha. Ob večerih ga je pričakal topel obrok, ki ga je skuhala ljubeča žena. In otroci so bili ponos njegovega življenja. Trdo je garal, da je zgradil svoje gradove izpolnjenih želja. Storil je vse, kar so za to pričakovali od njega. In še več. Nikoli se ni pritoževal. Bil je odrasel fant, kateremu so rekli … moški.

Vse dokler … se mu ni v sanje začela spuščati temačna megla … ni več mogel ubežati nočnim rabljem, ki so vsako noč odhajali na lov za njim in zaradi katerih je tudi podnevi videl temneje. Pravljični grad je izginjal. Žena se je zdela zagrenjena. Hči odtujena. Kar je bila zagotovo le izmišljotina nočnih rabljev. Zato jih je nekako moral pregnati. V upanju, da bo sporočilo, ki ga ni mogel razumeti, izginilo, se je vsakega jutra pognal na kolo. Bes in jeza sta z vsakim pritiskom pedala pojenjala, tako se je lahko prepričal, da je vse vredu … da je preprosto utrujen … da je bilo vse skupaj samo nočna mora … gora ga je klicala in mu obljubljala, da bo utišala tiste moreče glasove, kateri pa so postajali vedno glasnejši ter mu odmevali v glavi: “Kaj pa če se mi življenje res podira kot hišica iz kart? Kaj če bom izgubil nadzor? Kaj če bom padel?”

Gnal se je in gnal … z vso silo naprezal telo … želel je premagati … notranje demone … vse dokler … ni tistega dne na poti srečal … modreca, za katrega ni nihče vedel niti, kdo je, niti, od kod prihaja, a v rokah je držal luč upanja. Skrivnostno knjigo. Moški se je vprašal, ali bo mogoče v njej našel upanje tudi zase? Zakaj ga je srečal? Ali ima sporočilo zanj? Ali ima sporočilo tudi za druge moške sveta?

Mu bo povedal resnico o tem.

– kdo na tem svetu velja za “pravega” moškega;
– kaj opazi moški, ki iskreno ljubi partnerko in otroke;
– kako podjeten moški z edinstvenimi veščinami in predvsem spoštovanjem ustvarja posel;
– kako lahko moški zahteva in nato uživa nagrade svojega življenja;
– kdo je možat, a hkrati ljubeč moški;
– kako moški najde svoje notranje resnice in dušni mir;
– kako moški sprejme odgovornost kot prijateljico in ne kot obvezo?

Vse to in še več v tej knjigi, ki … prebuja notranjega heroja.

Več o pisatelju:

Mihael Žmahar je človek, ki vidi svet na veliko. Že zelo zgodaj je začutil klic svojega poslanstva – dvigovati zavest na tem planetu. Skozi leta načrtnega mentalnega, čustvenega in duhovnega treninga, se je razvil v enega izmed najprepoznavnejših učiteljev moderne dobe.

Mihael Žmahar je izjemen trener samozavesti, voditeljskih veščin in meditacije. Skozi leta delovanja je njegove seminarje, tečaje in coachinge obiskalo več tisoč ljudi. Z naprednimi osebnostnimi in duhovnimi znanji in tehnikami, se je dotaknil mnogih in jim pomagal do večjega razumevanja sebe in posledično boljšega življenja. Več o njegovem delu najdeš na njegovi spletni strani www.mihaelzmahar.si.

 

Število strani: 237

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Heroj”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila