Heliotrop dobrega zakona privlačnosti

P1020093

Heliotrop dobrega zakona privlačnosti

kristal manifestacije

6.00 

Heliotrop je zelen kristal z rdečimi pikami (ki jih povzroča železov oksid) in ima zaščitne in ozemljitvene lastnosti. Kristal deluje pomirjujoče v primeru občutkov besa in nepotrpežljivosti ter tako vrača potrpežljivost. Toda kristal prinaša veliko aktivne energije, dobre manifestacije in odpravlja utrujenost. A tudi to še ni vse. Heliotrop ti pomaga postaviti osebne meje in preprečiti negativne vplive. Toda hkrati ti lahko pomaga, da se prilagodiš v vsakem okolju in tako ohraniš visoko raven svoje energije. Fizično ima kamen tudi uravnovešajoč in nevtralizacijski učinek.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19090 Kategorija:
Dolžina: 4-5cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Podrobnosti

Dimenzije 4-5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Heliotrop dobrega zakona privlačnosti”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila