Gozd čudežev

Gozd Čudežev

Gozd čudežev

33.00 60.00 

Nal’s magic je ekskluzivna linija ročno narejenih in blagoslovljenih esenc našega jasnovidca in maga Nala. Vsako esenco zate tudi aktivira. Ko vse potihne in se umiri, nastopi čas za astralna popotovanja. To esenco so blagoslovila bitja gozda. Esenco dobro premešaj in jih zaprosi, da ti gozd čudežev skozi sanje pokaže odgovore na vprašanja. Preden zaspiš, izrazi namen glede tistega, kar želiš, da ti gozd čudežev pokaže.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Počisti

Zgodba izdelka

Predno zaspiš … kam usmeriš svoje misli? Svetujem ti, da pomisliš na čarobni gozd čudežev. Ta gozd je prelepe zelene barve, poln lepih cvetlic, mogočnih dreves in prebivalcev gozda. Morda jih na prvi pogled ne boš videl (-a). Najprej naredi aktivacijo na način, da predaš srčno prošnjo in namen, da se aktivira tisto, kar želiš, da ti gozd čudežev razkrije v sanjah. Pokrij se s toplo odejo te čarobnosti in v sanjah ti bodo bitja gozda razkrila odgovor na vprašanje. Zelo nežen vonj te esence bo pomiril tvoje srce in te popeljal v svetove magične čarobnosti.

 


UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Podrobnosti

Volumen

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Gozd čudežev”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila