Globoko mistično-obredni komplet

mystical-incense

Globoko mistično-obredni komplet

6 obredov bele magije

28.00 

Obstajajo globoki čarodejski obredi, ki jih poznajo beli magi. Bela magija dela za njih, jih podpira ko pade noč in se prižge na tisoče zvezd. Kdor mag po duši je … so mu blizu mistične energije prav vse. Si to ti? Potem je ta komplet pravi zate. Podprl bo tvoje obrede. Z vonji od medu do kamlic in vijolic, bo povabil močne čarodejske svetove v tvojo bližino in v tvoj dom. Le pripravi tvoje obrede – z veseljem mu bodo čarodeji dodali koš svoje čarovnije. Poleg palčk prejmeš spisane aktivacije šestih obredov bele magije in kartico iniciiranih energijskih blagoslovov.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1220 Kategorija:

Zgodba izdelka

Obstajajo globoki čarodejski obredi, ki jih poznajo beli magi. Bela magija dela za njih, jih podpira ko pade noč in se prižge na tisoče zvezd. Kdor mag po duši je … so mu blizu mistične energije prav vse. Si to ti? Potem je ta komplet pravi zate. Podprl bo tvoje obrede. Z vonji od medu do kamilic in vijolic, bo povabil močne čarodejske svetove v tvojo bližino in v tvoj dom. Le pripravi tvoje obrede – z veseljem mu bodo čarodeji dodali koš svoje čarovnije.  Ko za vsako priložnost ali dogodek v svojem življenju potrebuješ svoj koš čarovnije – potem je ta komplet čudovito darilo, ki ti ponudi marsikatero energijsko izbiro. Ta komplet je tudi izjemno darilo za tvoje ljubljene, saj jim ne bodo všeč samo palčke, temveč tudi izjemna sporočila in spisani blagoslovi, katere bodo lahko aktivirali in sprejeli te čudeže v svoj dom. Če so le-ti seveda magi po duši. Čarodeji in čarodejke.

Vsak komplet palčk nosi svoj vonj in svojo energijo. V vsakem kompletu pa je kar 20 izbranih energijskih palčk. Ko podariš močno energijsko orodje …

Spoznaj 6 čarovnij:

Nočna vilinska kraljica – prinaša moč nočne manifestacije in bogastva
Večni let – sproži neomejene možnosti
Angelska vrtnica – prinaša zaupanje vase
Zaščitni volk – odstrani vse negativne energije
Lepota zmaja – prinaša pozitivno naravnanost
Čarodejska molitev – prikliče podporo čarovniških civilizacij (kot je npr. Avalon)

Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo palčk in njihovih šestih energij, ki podpirajo obrede bele magije (komplet nima spisanih obredov, le aktivacijo 6-tih energij za obrede, ki jih ti delaš sam(-a), zato, da niso palčke omeje na samo določene obrede) in kartico iniciiranih energijskih blagoslovov.


ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Količina: 6 x 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Globoko mistično-obredni komplet”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila