Geoda Kremena

P1010775
P1010771

Geoda Kremena

duhovna zaščita

40.00 

Kristal, ki s teboj komunicira tako, da v tvoje bitje sidra spomin unikatnosti in zaupanja v varnost življenja. V tebi prebuja zavedanje, da s svojo posebnostjo soustvarjaš svet, kateremu lahko zaupaš in se v njem počutiš varno.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9061 Kategorija:
Dolžina: 6cm
Širina: 5cm

Zgodba izdelka

Posebno oblikovana oblika tega kristala je prikaz edinstvenosti in sobivanja različnosti. Njegova sporočilnost je izredno močna, saj nas opominja, da smo v tem času inkarnirani s prav posebnim namenom. Kot posameznik nosiš svoje posebnosti na tem planetu in ta kristal ti jih bo pomagal umestititi v prostor in čas. Z njegovo pomočjo in s pogledom nanj, te postavi v zavedanje, da si čisto unikatno bitje, ki ima svoje mesto na planetu Zemlja. Kadar ti je težko in so energije sveta preintenzivne zate, ti kristal omogoči varno zavetje miru in stika s svojo esenco. Poveže te z izjemno sfero svetlobnih bitij, ki ti ponudijo moč razumevanja in sprejetosti ter te opogumijo, da zažariš v svoji okolici. Med kristalom in teboj se ustvari zaupanje v tvoj obstoj tukaj in sedaj, zato ga postavi na vidno mesto, kjer te bo podpiral.

Cena je za 2 kosa, ki se skupaj zapreta v celoto.

Podrobnosti

Dimenzije 6 × 5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Geoda Kremena”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila