Gaiine sanje

Dreams-of-gaia
Dreams-of-gaia-1

Gaiine sanje

prepoznaj spremembe

25.00 

Gaine sanje so čudovite karte, ki v tvoje življenje s pomočjo tarotovih energij prinašajo jasne in resnične odgovore, ter potrebna vodstva. Čas je, da se nekatera vprašanja, ki se motajo po tvoji glavi postavijo kartam, kajti le-te že sestavljajo odgovor.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1131 Kategoriji: ,
Dolžina: 8.89cm
Širina: 6.35cm

Zgodba izdelka

Te izjemne karte ti pomagajo okrepiti povezavo s svojim čudovitim božanskim jazom, prepoznati kdaj se bližajo spremembe, ki so pomembne zate in se pripraviti na to, da v celoti izkoristiš svoj potencial. Karte so zares močne, saj v sebi združujejo znano energijo tarota in popolnoma nove simbole in arhetipe moderne dobe. Zato, postavi jim vprašanja, ki se pletejo v tvojem umu in poglej kakšno vodstvo imajo “Gaine sanje” zate. Te karte so sposobne prevesti katerokoli energijo, zato ni nobeno vprašanje preveč zahtevno za njih.

Ta komplet vsebuje kar 81 kart z unikatnimi sporočili in vodstvi zate. Karte so izjemno lepe in energijsko močne. Poleg njih pa se v kompletu nahaja tudi 116 strani dolga knjižica, ki ti pomaga razumeti simbolike, pomene vodstva kart itd. Potopi se v svet izjemnih ilustracij in umetniških del, ki jih te karte nosijo in jim dovoli, da ti odprejo um in srce.

Podrobnosti

Dimenzije 8.89 × 6.35 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Gaiine sanje”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila