Gabriella

Gabriella-2
Gabriella-1

Gabriella

angel nebeških navdihov

99.00 

Naj se ti predstavim….

Ime mi je GABRIELLA, in sem ANGEL PISATELJEV IN NEBEŠKIH NAVDIHOV

Moje rojstvo je navdihnil nadangel Gabriel, čudoviti angel, ki prinaša na Zemljo nebeške besede, ki pomagajo Zemeljskim prebivalcev.  Šepeta pisateljske, nebeške navdihe ljudem, ki so jih pripravljeni sprejeti, zatorej enako blagoslavljam tudi jaz. Angelski šepeti, ki jih prinašam, so znak sporočil glasnikov iz Nebes. In so poslana vsakomur, ki je pripravljen sporočila sprejeti, pa tudi prenesti naprej. .

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1083 Kategoriji: ,
Višina: 23cm

Zgodba izdelka

Moja zgodba

Moje rojstvo je navdihnil nadangel Gabriel, čudoviti angel, ki prinaša na Zemljo nebeške besede, ki pomagajo Zemeljskim prebivalcev.  Šepeta pisateljske, nebeške navdihe ljudem, ki so jih pripravljeni sprejeti, zatorej enako blagoslavljam tudi jaz. Angelski šepeti, ki jih prinašam, so znak sporočil glasnikov iz Nebes. In so poslana vsakomur, ki je pripravljen sporočila sprejeti, pa tudi prenesti naprej. 

Blagoslov, ki ga prinašam tebi

Izbral(-a) si me in izbrala sem te, ker nosiš v sebi številne nebeške šepete. Te šepete lahko uporabiš za toliko, toliko dobrega. Uporabiš jih zase, zato, da bo tvoje življenje še bolj izpopolnjeno. In vsekakor jih lahko uporabiš za druge. V tebi spijo navdihi za pisanje knjig ali pa za ostala ustvarjanja, ki izboljšujejo svet. Pokliči me, da ti pomagam predajati te informacije na edinstven in ljubeč način. Prav tako ti bom pomagala pri vseh oblikah komunikacije, ki ti bodo prinašale duhovno in materialno dobrobit. V tvojem domu se bom najbolje počutila v tvojem ustvarjalnem kotičku- torej tam, kjer ti lahko prišepnem nebeške modrosti ali pa sem s teboj preprosto zato, ker me potrebuješ. Naj bom zate glas ljubezni iz Nebes.

Z nebeško ljubeznijo, Gabriella

Podrobnosti

Dimenzije 23 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Gabriella”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila