Feng Shui kristalne kroglice

P1010822

Feng Shui kristalne kroglice

za sedem čaker

32.00 

Sedem kristalnih energijskih kroglic iz sedmih različnih kristalov, ki v tebi ustvarjajo ravnovesje, te pomirjajo in podpirajo tam, kjer je to potrebno. Ta set v telesu in umu človeka ustvarja popolno energijsko poravnavo, zaradi česar je življenje harmonično in lepo.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 9053 Kategorija:
Dolžina: 2cm
Širina: 2cm

Zgodba izdelka

Set kristalnih kroglic je čudovito orodje za prebujanje notranje energije ravnovesja in duhovnega miru. Zakaj? Človek ima v svojem telesu sedem glavnih energijskih centrov, skozi katere upravlja sedem glavnih področjih svojega življenja. Te centre imenujemo čakre. Če so čakre pretočne, potem lahko skozi njih jasno sprejemaš energijo. Tako je v telesu sedem čaker: korenska čakra (skrbi za prizemljenost, rdeča barva), sakralna čakra (skrbi za kreativno energijo, oranžna barva), pleksusna čakra (skrbi za samozavest, rumena barva), srčna čakra (skrbi za srčnost, zelena barva), grlena čakra (skrbi za komunikacijo, svetlo modra barva), tretje oko (center jasnovidnosti, indigo modra barva) in kronska čakra (skrbi za povezavo z vesoljem, vijolična barva). Če se človek zaveda vseh teh centrov, potem je njegova energija v ravnovesju. Te kristalne kroglice tako omogočajo, da se povežeš z vsakim izmed teh centrov in ozavestiš njegovo energijo. Kako to narrediš? Enostavno primi kroglico v roke in podrži v dlani. Začuti njeno energijo, nato pa naredi nekaj lahkotnih vdihov vanjo. Začuti, kako te kroglica napaja in pomirja. Nato to naredi z vsako kroglico. Takšna mini meditacija bo v tebi uravnovesila energije in ti okrepila življenjsko moč. Sedem kristalnih kroglic v tem setu prihaja kot sedem podpornikov sedmih energijskih področij človeka. Vsak kristal vibrira v svoji energiji in svoji barvi. Lahko uporabljaš vse naenkrat, ali pa posamenzne. Začuti, kateri del tvojega telesa potrebuje podporo in izberi ustrezen kristal. Ta set je čudovito darilo sebi, oz. ljudem, ki jih imaš rad(-a).

V setu je 7 kroglic.

Podrobnosti

Dimenzije 2 × 2 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Feng Shui kristalne kroglice”

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila