Eterične legende

Legends
Legends-1

Eterične legende

nova duhovna vrata

29.99 

Karte, ki razkrivajo najbolj čustven del duhovnih bitij in dimenzij. To so karte, ki preko svojih izjemnih umetniških podob dostavljajo sporočila v najčistejši možni obliki. Čas je za svetlobne odgovore.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1133 Kategoriji: ,
Dolžina: 10cm
Širina: 6cm

Zgodba izdelka

Te unikatne karte odpirajo popolnoma nova duhovna vrata svetlobnih svetov. V njih se kažeta ljubezen in čutnost, ki predstavljata temelj za jasna sporočila. Karte s svojo energijo odstranjujejo strahove iz čustvenega sistema vseh tistih, ki so pripravljeni sprejeti svoje skrivnosti. Si ti pripravljen(-a) sprejeti svoje skrivnosti? Potem pa se le pripravi na izjemno duhovno popotovanje.

Komplet vsebuje 78 barvnih kart, katere je narisala svetovno znana umetnica fantazijskih podob, Ann Stokes. Vsaka karta je tako preprosto čudovita in umetnina sama zase. Poleg kart pa v kompletu pride še knjižica z navodili za uporabo kart in njihovo tolmačenje.

Podrobnosti

Dimenzije 10 × 6 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Eterične legende”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila