Eterična ljubezen – komplet

spiritual-incense

Eterična ljubezen – komplet

6 vodnikov - 6 dotikov

28.00 

Angeli. Vile. Zmaji… Ljubezen iz večnosti. Čudovita svetla bitja, ki so nastala samo zato, da bi varovala tebe. Dokler bodo obstajali, bo obstajala svetloba, bo obstajala večnost in bo obstajala ljubezen.  So varuhi. Energija. Zaščitniki. Reci jim, kakor želiš. Ko za vsako priložnost ali dogodek v svojem življenju potrebuješ svojega vodnika – potem je ta komplet čudovito darilo, ki ti ponudi marsikatero energijsko izbiro. Poleg palčk prejmeš spisane aktivacije šestih vodniških daril in kartico iniciiranih energijskih blagoslovov.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1235 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angeli. Vile. Zmaji… Ljubezen iz večnosti. Čudovita svetla bitja, ki so nastala samo zato, da bi varovala tebe. Dokler bodo obstajali, bo obstajala svetloba, bo obstajala večnost in bo obstajala ljubezen.  So varuhi. Energija. Zaščitniki. Reci jim, kakor želiš. So glasniki Stvarnika, bitja Božje svetlobe, ki ti pomagajo na vseh področjih življenja. So izvor čiste ljubezni, ki te nikoli ne obsoja. Poznajo tvojo življenjsko pot. Njihova naloga je, da te po njej vodijo, hkrati pa te ščitijo pred nevarnostmi. Vedno imajo zate sporočila in potrditve svojega vodstva – če jim le znaš prisluhniti. Komunikacija z Nebeško sfero ti lahko prihrani marsikatero nevšečnost in prinese hitrejšo pot do odgovora, ki ga iščeš. So 24-urna asistenca, ki nikoli ne spi. Ko za vsako priložnost ali dogodek v svojem življenju potrebuješ svojega vodnika – potem je ta komplet čudovito darilo, ki ti ponudi marsikatero energijsko izbiro. Ta komplet je tudi izjemno darilo za tvoje ljubljene, saj jim ne bodo všeč samo palčke, temveč tudi izjemna sporočila in spisani blagoslovi, katere bodo lahko aktivirali in sprejeli te čudeže v svoj dom.

Vsak komplet palčk nosi svoj vonj in svojo energijo. V vsakem kompletu pa je kar 20 izbranih energijskih palčk. Ko podariš močno energijsko orodje …

Spoznaj 6 vodnikov:

Zmajev dih – prinaša predanost in doslednost
Pogled samoroga – prinaša aktivacijo pohvale, ki si jo zaslužiš
Vodnica Mystica – prinaša zaupanje v proces manifestacije
Morgaine – prinaša svojo mogočno zaščito
Hrastov kralj – prinaša občutek varnosti in stabilnosti
Vodni zmaj – poskrbi za tekočo energijo na vseh področjih

Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo, ki k tebi prenese šest vodniških daril in kartico iniciiranih energijskih blagoslovov.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 6 x 80g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Eterična ljubezen – komplet”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila