Esenca pravljičnih zimskih čarovnij

Winter wonderland

Esenca pravljičnih zimskih čarovnij

praznovanje in veselje

24.99 

Zima, zima bela … Prelepa. Mistična. Mogočna. Kljub temu, da je zima, naj ne bo hladno. Kajti zima prinaša tudi čas praznovanj in veselja. In ta esenca prelepih vonjav bo ravno to prebudila v tebi ali pa te spomnila na to tudi sredi leta. Naj gre v zimsko spanje staro in naj se ravno v zimskem času rodi novo. Ta esenca bo tvoj dom podprla s toploto in občutki Angelskega udobja.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1329 Kategorija:

Zgodba izdelka

Čisto počasi bo narava zajadrala v transformacijo. In ti z njo. Odvrgel(-la) boš listje starega zavedanja in se posvetil(-a) tihim procesom v sebi. Veliko se lahko spremeni v tem času. Šepet esence, ki so jo ustvarili Angeli zate pa pravi: Ne zamrzni svojih ciljev, jaz in Angeli ti bomo vrnili pogum in zaupanje v čarovnije manifestacije. Naj zmrzal ne razprede svoje mreže preko tvojega srca zaradi starih bolečin. Dovoli si nositi v srcu toploto, ki ti bo tudi v zimi pokazala pot do ljubezni in sreče. Ni vse očitno. Veliko resnice se včasih skriva pod snežnimi odejami. Sledi ljubezni in vračala ti bo topel objem.”

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca pravljičnih zimskih čarovnij”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila