Esenca Vilinskih meglic

Fairy mist

Esenca Vilinskih meglic

24.99 

Mistične vilinke naj te blagoslovijo in ti prinesejo obilja energijo. Ta eterična esenca s ščepcem magičnosti v tvoj dom povabi ta čudovita bitja. Vonj je prav tak, kot ga obožujejo vile – topel in hkrati svež. Naj ga posujejo s svojim vilinskih prahom in naj ti prinesejo le dobro.

Zaloga: Na zalogi (se lahko naroči) Šifra: 1325 Kategoriji: ,

Zgodba izdelka


Angelom narave preprosto rečemo tudi vile. Ta izredno igriva bitja seveda živijo v naravi in varujejo vodo, rastline, živali, zemljo, kristale in vse ostale elemente narave. Vile so zaveznice narave in bi za njen obstoj storile vse. Zato ne preseneča, da so izredno naklonjene tistim, ki na kakršenkoli način pomagajo naravi in živalim. Povrnejo z izobiljem. Ker živijo v naravi in ker je v naravi vsega v izobilju, ga zelo dobro poznajo. Prinesle ga bodo tudi tebi, le kakšno lepo misel naravi in njim pošlji.

 

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

 

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca Vilinskih meglic”

V košarico ste dodali: